• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["AvbrytSkjemaUtfylling"]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Skjemautfylling

Innmeldingsskjema for arrangementer

Informasjon

Innmelding på dette skjemaet er en forespørsel om å leie lokale, eller om å gjennomføre et arrangement. Forespørselen er først bekreftet når du har mottatt en ordrebekreftelse.

Ved forespørsel om større konserter, forestillinger eller større arrangementer vil en av vår arrangements medarbeidere ta kontakt for å avklare detaljer rundt det som planlegges. Ved sceniske arrangementer vil det bli innkalt til et produksjonsmøte før endelig avtale om gjennomføring bekreftes.

Det er mulig å legge inn foreløpige reservasjoner i forbindelse med planlegging av arrangementer. Hvis det kommer andre forespørsler på samme dato og arena, må bestillingen bekreftes eller avbestilles innen 48 timer. Hvis reservasjonen opprettholdes etter denne fristen, er bestillingen bindende.

Ved bestilling av faste øvinger for lag og foreninger må øvingsplan vedlegges. Øvingsplan må inneholde dag, dato og klokkeslett for oppstart og avslutting.

Vi ønsker å besvare forespørslene som kommer inn så snart som mulig. Vårt mål er at du skal ha blitt kontaktet senest to virkedager etter innsendt forespørsel.

For alle bookinger og reservasjoner gjelder “først til mølla” prinsippet. Søknadene vil bli behandlet i den rekkefølge de kommer inn.

Har du spørsmål, ta kontakt:
Vakttelefon: 97 97 93 76
E-post: booking@namsos.kommune.no

Hjelp
Lukk
  1. Klikk på Hjelpesymbol der du trenger hjelp til utfyllingen
  2. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.
  3. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved å velge Send inn-knappen. Den kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden.

Bruk og utfylling

Klikk på hjelpesymbolene for informasjon om utfylling.

* Betyr obligatorisk for utfylling

Etter 20 minutt uten aktivitet kan utfylling av skjema gå tapt.

Klikk på Hjelp øverst til høyre for generell hjelp om skjema.

Vennligst vent...

Loader